Szállítás és fizetés

Csomagjainkat a DPD futárszolgálat szállítja házhoz. Kérjük olyan címet adjon meg a megrendelésében, ahol át tudja venni a szállítótól a csomagot.

 A szállítás költsége: 
-  Előre utalás esetén 1300 Ft/csomag. -  Egy csomagba 1 - 6 db 60-70 cm-es leandert tudunk elhelyezni, vagy a kisebbekből akár ennél is többet. A fent megadott szállítási költség nem változik a csomag súlyától függően.
-  Személyes átvétel 0 Ft.

 A legtöbb növény ingyenesen átvehető Budapest belvárosában is, megbeszélés szerinti időpontban és helyen.
 Galgahévízen minden átvehető, előzetesen egyeztetett időpontban. 
 Kérjük telefonon egyeztessen időpontot a +36 20 405 84 77-es telefonszámon. 
  A minimális rendelési érték: 500,- Ft. 

A megrendelt árut vagy árukat és a szállítási költséget előreutalással, banki befizetéssel vagy személyesen lehet fizetni. Amennyiben a feltüntetett fizetési határidőig nem érkezik meg az átutalás,  a megrendelés automatikusan törlésre kerül. Amennyiben készpénzben szeretné befizetni a bank pénztárába, további 300 Ft-ot számítunk fel. Csak a teljes vételár megérkezése után postázunk. 

A megrendeléstől való elállás joga: Kérjük azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, ha nem kívánja megrendelését átvenni, és lemond a megrendelt áruról. Így Önt nem terheli semmilyen költség. Az elállást addig tudjuk elfogadni, míg a megrendelés nem kerül átadásra a szállító részére. 
Ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 20 405 84 77-es telefonszámon, valamint az info@eviragbolt.hu e-mail címen. Minden esetben kérjük a megrendelés számát.

Folytatás
Üdv!
Nagyon egyszerű, letisztult. Legyen sok leander feltöltve :)))
Szia!
Annyira szuper lett az új webáruház! Gratulálok!
E-Virágbolt
Kedves Látogatónk! Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat. Kérjük írja meg véleményét, javaslatát.

Részletesen ...