Üzletszabályzat

SZÁLLÍTÁSI, VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEKAz eviragbolt.hu online áruház örömmel üdvözli Önt vásárlói között!

Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi vásárlási feltételeket szíveskedjen alaposan átolvasni:

1. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS
1.1 Az eviragbolt.hu online áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

1.2 Az eviragbolt.hu online áruházban rendelés történhet a www.eviragbolt.hu oldalon keresztül.


Minden, az eviragbolt.hu online áruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

1.3 Az eviragbolt.hu termékeinek szállítását a DPD futárszolgálat végzi.

1.4 Az eviragbolt.hu oldalon megrendelt termékek szállítási költségéről a "SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS" menü pontban olvashat. 

1.5 - Az eviragbolt.hu online áruházban megrendelt termékek fizetése előre utalással, előre banki befizetéssel, utánvéttel vagy személyesen történik. Részletesen a "SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS" menü pontban.

1.6 Minden megrendelésnek, van egy tájékoztató állapota. Ebből lehet tudni, hogy a megrendelése épp milyen fázisban van. Bejelentkezés után a "Saját adatok" menü pont alatt láthatja megrendeléseit és azok állapotát. Az eviragbolt.hu online áruház értesítést küld a vevőnek a megrendelése állapot váltásáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a futárral érkező csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett  helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőzően, visszajelezzen elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára. Szintén a vevő felelőssége személyes átvétel esetén a megbeszélt időpontban és helyszínen az árut átvenni.

1.7 Fontos!
 - A címzett köteles az árut az átvételkor hiány és sérülés tekintetében haladéktalanul megvizsgálni. Fenntartást az átvétel időpontjában külsőleg felismerhető részleges hiány vagy sérülés esetében a kiszolgáltatás időpontjában az eviragbolt.hu webáruházzal írásban közölni, a kézbesítővel jegyzőkönyvet felvetetni! Az átvétel időpontjában külsőleg fel nem ismerhető részleges hiányt vagy sérülést 7 munkanapon belül írásban közölni kell az eviragbolt.hu webáruházzal.

1.8 A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is lehetséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel.

1.9  Az eladó adatai:

- Cégnév: HOLDOR 3D BT.
- Székhely: 2193 Galgahévíz, Fő út 161.
- Levelezési cím: 2193 Galgahévíz, Fő út 161.
- Adószám: 22396123-1-13
- Cégjegyzékszám: Fővárosi Cégbíróság Cg. 13-06-060025

- Nemzeti Adatvédelmi és Informácószabadság Hatóság adatvédelmi nyilvántartási szám: 40022
- Telefonszám: +36-20-405-8477
- E-mail cím: info@eviragbolt.hu

Nyitva tartás nincs! Csak előre egyeztetett időpontban tudjuk személyesen fogadni!
(Székhelyünkön forgalmazás és árubemutatás nem történik, az eviragbolt.hu online áruház kizárólag internetes megrendeléseket szolgál ki. Székhelyünkön csak az előre megrendelt áru megbeszélés szerinti átvétele lehetséges.)


2. VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

2.1 Az eviragbolt.hu online áruházban történő vásárlás elektronikus úton Interneten keresztül a http://www.eviragbolt.hu webcímen lehetséges. Faxon, telefonon, levélben, e-mail-ben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

2.2 Az eviragbolt.hu online áruházban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

2.3 A regisztráció

2.3.1 Amennyiben a vásárló az eviragbolt.hu online áruházban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot. Külön kérjük pontosan a cím kitöltését pl.: emelet, ajtó, stb.

2.3.2 Bármelyik jelentkezési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és az eviragbolt.hu online áruház semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért. Hibás adat, ha a cím nem pontosan van megadva pl.: emelet, ajtó, stb. Amennyiben a megadott címre elküldött levelet vagy csomagot "Cím elégtelen" státusszal kapjuk vissza, csak a cím pontosítása és az ismételt szállítás költségének előre utalása és annak megérkezése után fogjuk újra postázni. Akkor is, ha ingyenes szállítással küldtük a csomagot.

2.4 A bemutatott termékek

2.4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából lehet megtudni részletesen. A vételár (eviragbolt.hu online áruház ár) mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is, azonban nem tartalmazza a szállítási költséget. Az eviragbolt.hu az árváltozás jogát fenntartja. Cégünk alanyi adómentes, tehát 0% az ÁFA.

2.4.2 Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a készlet erejéig tart. Amennyiben készlethiány miatt az akciósan rendelt terméket nem tudjuk szállítani, erről a megadott email címre az eviragbolt.hu értesítést küld.

2.5 Garancia, szavatosság

2.5.1. Minden áru első osztályú, vírus és gombamentes hagyma. A hagymák esetében csak a felesleget adjuk el, ezért korlátozott számban kaphatók.


 2.5.2. Az Eladó az általa eladott áruk állagára -azok jellegénél fogva- szavatosságot csak a csomag kikézbesítéséig vállal. Az Eladó nem vállal garanciát a helytelen tárolás, ültetés vagy gondozás miatt bekövetkező káreseményekért. A kiszáradásra hajlamos hagymákat műanyag zacskóban szállítjuk, ezeket kézhezvétel után azonnal el kell ültetni. A késedelmes ültetésből eredő károkért az Eladó felelősséget nem vállal.

2.5.3. Az Eladó szavatossági felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. (II.5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

2.5.4. Az Eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan nem az oldalon feltüntetett minőséget képviselik.

2.6 Vásárlástól való elállás joga

2.6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a szállítás megkezdése előtt a vásárlástól elállni. Ezt az igényét azonnal köteles e-mail-ben jelezni az info@eviragbolt.hu e-mail címen vagy a +36-20 405-84 77 -es telefonon az eviragbolt.hu ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

2.6.2 A forgalmazott áruk jellegéből adódóan -azok állagromlás nélkül nem vehetők vissza és tárolhatók-, ezért a Vevő a kiszállítást követően a szerződéstől, vásárlástól nem állhat el.

 
3. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

3.1 A felelősség korlátozása

3.1.1 Az eviragbolt.hu online áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

3.1.2 Az eviragbolt.hu online áruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.

- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az eviragbolt.hu online áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.

- Bármely szoftver nem megfelelő működése.

- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

3.1.3 Az eviragbolt.hu online áruház nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az eviragbolt.hu online áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

3.1.4 A vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

3.1.5 Egyedül a vásárló felelős az eviragbolt.hu online áruházhoz való kapcsolódásáért és az eviragbolt.hu online áruházban való vásárlásért.

3.1.6 Az eviragbolt.hu online áruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

3.1.7 Az eviragbolt.hu online áruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az eviragbolt.hu online áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

3.1.8 Az eviragbolt.hu online áruház szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és / vagy az eviragbolt.hu online áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az eviragbolt.hu online áruház nem vonható felelősségre, ha így tesz.

3.1.9 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az eviragbolt.hu online áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

3.1.10 Az eviragbolt.hu online áruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az eviragbolt.hu online áruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

3.1.11 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az eviragbolt.hu online áruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

3.2 Megrendelő felfüggesztése

3.2.1 Az eviragbolt.hu online áruháznak jogában áll azon megrendelőinek megrendeléseit bárminemű visszaigazolás nélkül törölni - megrendelő felfüggesztése -, akik  megrendelésüket nem veszik át a kézbesítőtől.


4. SZEMÉLYES ADATOK

4.1 A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy töröltetni bármely, akár az összes általa megadott információt.

4.2 Az eviragbolt.hu online áruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve a terméket kiszállító cégnek átadja azon adatokat, amelyek a kézbesítéshez szükségesek. Más esetben a vásárlók adatait nem adjuk ki semmilyen célból (pl.: reklám).

4.3 A regisztráló a regisztrálással elismeri, hogy kaphat az eviragbolt.hu webáruháztól hírlevelet. A hírlevél listáról akár az első alkalommal leíratkozhat és adatai ezáltal törlődnek a hírlevél listából.

Folytatás
Üdv!
Nagyon egyszerű, letisztult. Legyen sok leander feltöltve :)))
Szia!
Annyira szuper lett az új webáruház! Gratulálok!
E-Virágbolt
Kedves Látogatónk! Köszönjük, hogy meglátogatta az oldalunkat. Kérjük írja meg véleményét, javaslatát.

Részletesen ...